M-Soft-Account | Internationale boekhoudsoftware

M-SOFt | Internationale boekhouding

M-Soft-Account is een multi-taal, multi-wetgeving, multi-gebruiker, multi-bedrijf boekhoudpakket voor financieel beheer
met tal van functies die de beperkingen van klassieke boekhoudpakketten ver overstijgen.

M-Soft-Account | Internationale boekhoudsoftware

de belangrijkste kenmerken

M-Soft-Account is een multi-taal, multi-wetgeving, multi-gebruiker, multi-bedrijf softwarepakket voor financieel beheer.
Wij bieden tal van functies die de beperkingen van klassieke boekhoudpakketten ver overstijgen.

VIDEO DAVE ERP
 

M-Soft-ERP, powered by Progress

M-Soft-account | internationale boekhoudsoftware

Welke eisen stellen gebruikers aan een modern boekhoudpakket? Deze vraag was de basis voor de ontwikkeling van M-Soft-Account. Dit maakt dat onze boekhoudsoftware gebruiksvriendelijk, eenvoudig en zelfcontrolerend is.


Volledig financieel beheer

M-Soft-Account is 'meer' dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Het is de bron van informatie om uw bedrijfssituatie op de voet te volgen. Tientallen jaren ervaring in de boekhoud- en informaticawereld liggen aan de basis van dit meer dan complete financieel pakket. Wenst u een integratie met uw bestaande software? Ook dat kan!


Boekhouden wordt prettig

M-Soft-Account steunt op een duidelijke structuur met alle noodzakelijke functies. Deze maakt het boekhouden niet alleen eenvoudig, maar zelfs prettig. Gegevensinvoer wordt gecontroleerd en standaardwaarden worden voorgesteld. Parameters worden door u beheerd, beveiligingen op toegang tot menu en programma door u vastgelegd, waardoor M-Soft-Account úw persoonlijk informatiesysteem is.

Troeven van M-Soft-Account

  • multi-taal, multi-gebruiker, multi-bedrijf, multi-vestiging
  • conform de boekhoudwetgeving in België
  • overeenstemming met alle financiële en boekhoudkundige reglementeringen wereldwijd mogelijk (bv. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Portugal, Polen, Groot-Brittannië, Ierland, Turkije, Bahrein, …)
  • onbeperkt aantal boekjaren en tot 99 boekperioden per boekjaar


Volledige ERP-oplossing

Door de naadloze integratie met onze eigen ontwikkelde ERP-pakketten M-Soft-Steel, M-Soft-Production en M-Soft-Time beschikt u over een meer dan volledige, krachtige en kostenbesparende ERP-oplossing. M-Soft-Account bevat dezelfde 'look and feel' waardoor de aanvaarding en het leerproces worden versneld. Omdat elke onderneming uniek is, kan M-Soft-ERP zelfs moeiteloos worden aangevuld met software op maat.


M-Soft-Account is een product van Priority Software Belgium.

Solide Technologie

M-SOFT-ERP gebruikt OpenEdge van Progress Software  als ontwikkelplatform voor haar oplossingen om hoogste systeemstabiliteit en beste functionaliteit te kunnen leveren. 

Hosting van uw ERP-software

Als winstgevende onderneming laat u geen kans onbenut om uw operationele kosten te drukken. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor de installatie van uw ERP-software.

Professionele Diensten

Met een ruim aanbod aan oplossingen en diensten creëren we meerwaarde voor u en uw onderneming. Via onze persoonlijke aanpak werken wij, samen met u, een lange termijnvisie uit.

M-SOFT-ACCOUNT | Naadloze integratie met

     
M-SOFT-PRODUCTION | ERP-software voor productiebedrijven

M-SOFT-PRODUCTION

M-Soft-Production is de aangewezen ERP software voor elk bedrijf dat aan maat-, stuk- en/of serieproductie doet of uit voorraad levert. Met behulp van parameters passen we M-Soft-Production aan uw specifieke wensen aan.

M-SOFT-STEEL | ERP-software voor de staalhandel

M-SOFT-STEEL

M-Soft-Steel is dé modulaire ERP-software voor elke handel in staal, non-ferro en/of ijzerwaren en het staal service center. M-Soft-Steel werd dan ook geschreven vanuit meer dan 30 jaar ervaring in en kennis van de staalsector.

M-SOFT-TIME | HR en tijdregistratiesoftware

M-SOFT-TIME

M-Soft-Time, software voor HRM, tijdregistratie en toegangscontrole, is ontwikkeld om op een eenvoudige manier uw personeel te beheren, om snel aanwezigheidsuren te registreren/berekenen en uw toegangen te bewaken.

Vragen over M-Soft-Account?

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware M-Soft-Account.

Zo tonen wij u graag alle mogelijkheden en functies. 

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS