Optimize | Business Intelligence

pRIORITY | Business intelligence

Met de Priority Software's Business Intelligence tools maakt u alle informatie uit uw ERP-toepassingen permanent beschikbaar voor o.a. Power BI van Microsoft.

Optimize | Business Intelligence

Hoe werkt Business Intelligence?

Verzamel de juiste informatie. 

Haal uw data uit uw ERP-systeem, eventueel gecombineerd met andere toepassingen of bronnen op het internet.

Optimize video Microsoft Power BI
 

DE KRACHT VAN MICROSOFT POWER BI

PRIORITY | Business Intelligence & Business Analytics

Business Intelligence en Business Analytics zijn HOT. Maar waarom zou u als bedrijf investeren in Business Intelligence software of Business Analytics? Wat is de meerwaarde? 


Wat is Business Intelligence?

Business Intelligence of BI staat voor het verzamelen en analyseren van gegevens, het maken van rapporten, het delen van deze informatie met de juiste personen en vormt zo de basis voor Business Analytics. 


Business Intelligence, Analytics en bedrijfssoftware (ERP)

Business Intelligence en Business Analytics heeft als doel competitief voordeel te creëren en organisaties slimmer te laten werken. Uw ERP toepassingen bevatten een schat aan informatie. Gebruikt u deze informatie al om op de hoogte te blijven van wat er in uw bedrijf gebeurt? Om trends te detecteren? En om de groei van uw bedrijf een extra boost te geven?

Power BI van Microsoft

Bij Priority Software Belgium helpen wij u alle informatie uit uw ERP-toepassingen permanent beschikbaar te maken voor o.a. Power BI van Microsoft. Door gebruik van de Power BI tool tovert u zelf uw bedrijfsgegevens - data uit uw eigen ERP, eventueel gecombineerd met andere bronnen op het internet, andere softwaretoepassingen die bij u in gebruik zijn of … - om in rijke visuals, kijkt u in detail naar uw cijfers en rapporteert u zelf wat u wil en hoe u wil. 


Mobile responsive

Onze BI-oplossing is mobile responsive zodat uw data beschikbaar is op zowel uw PC als in een webbrowser en op mobiele toestellen zoals een tablet en smartphone (Windows, iOS en Android). Dus ook als u onderweg bent kan u uw visualisaties en BI dashboards raadplegen via uw mobiele toestellen. 


Business Intelligence, Business analytics, BI software, BI tool, BI reporting, BI dashboard.

ontdek zelf hoe u slim gebruik kan maken van uw eigen data!

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze Business Intelligence oplossingen.
Onze Account Manager toont u alle mogelijkheden en functies.


Een afspraak is via onderstaande contactformulier zo gemaakt.

Optimize Business Intelligence

WIST U DAT?

Vroeger was analytische software vooral gericht op de topmanager. Vandaag de dag gebruiken steeds meer mensen in en buiten het bedrijf deze gegevens. Niet alleen afdelingshoofden, maar ook andere personeelsleden zoals verkopers.


U kan o.a. volgende data analyseren:

  • Klanteninformatie
  • Leveranciersinformatie
  • Concurrentie
  • Markttoestand
  • Algemene trends
Wij staan steeds tot uw dienst

Vragen Over BI? Neem contact met ons op

CONTACTEER ONS