PRIORITY | OPLEIDINGEN

Wilt u uw investering in bedrijfssoftware zo snel mogelijk zien renderen? Is het kennisniveau van uw medewerkers i.v.m. de bestaande software nog op peil?

Een (nieuw) softwaresysteem heeft een grote invloed op de dagelijkse werking van uw organisatie en medewerkers. 

Laat uw investering in bedrijfssoftware renderen

Wilt u uw investering in bedrijfssoftware zo snel mogelijk zien renderen? Is het kennisniveau van uw medewerkers i.v.m. de bestaande software nog op peil? Een (nieuw) softwaresysteem heeft een grote invloed op de dagelijkse werking van uw organisatie en medewerkers. Het succesvol implementeren van software valt of staat met een goede opleiding van uw medewerkers.


Priority Software Belgium luistert en denkt met u mee

Wij bieden een breed gamma opleidingen. Zowel in-huis als bij u op kantoor, zowel in groep als op maat van uw bedrijf. Wij brengen uw gebruikers alle mogelijkheden bij die het pakket biedt en leren ze op korte tijd efficiënt gebruik te maken van de software. 

Werk sneller, beter, efficiënter

Al onze opleidingen kunnen aangepast worden in functie van de interesse van de deelnemers. Dit alles zal er toe bijdragen dat uw investering gedurende vele jaren blijft renderen.


Uw voordelen

  • Heldere, praktische opleidingen
  • Inhoud wordt aangepast aan uw noden
  • Laat uw ERP-systeem meegroeien met uw bedrijf

erkend dienstverlener kmo-portefeuille

Tot 30% van je opleiding terugbetaald

Priority Software Belgium is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille, een Vlaamse subsidiemaatregel voor KMO's die investeren in o.a. opleiding. Dat betekent dat je onder bepaalde voorwaarden kan genieten van 20 of 30% subsidies wanneer je inschrijft op één van onze opleidingen.


Lees meer via www.kmo-portefeuille.be.