M-Soft | premium support

M-Soft klanten kunnen met al hun vragen terecht bij onze helpdesk.

Contacteer ons via helpdesk@msoft.be of op één van onderstaande (rechtstreekse) nummers.

M-Soft ERP, persoonlijke en doeltreffende ondersteuning

Het M-Soft onderhoudscontract biedt een waterdichte garantie op het actueel blijven en een vlotte werking van jouw ERP software. M-Soft staat garant voor een persoonlijke en doeltreffende ondersteuning.

Onze helpdesk staat voor u klaar

M-Soft klanten kunnen tijdens de kantooruren met al hun vragen terecht bij helpdesk@msoft.be of op onderstaande telefoonnummers:

Remote support

Met TeamViewer kunnen wij uw computer van op afstand bedienen. U hoeft enkel een kleine toepassing te starten die zelfs niet geïnstalleerd wordt. Eenmaal TeamViewer gestart, geeft u ons het ID en Wachtwoord. Start TeamViewer voor Windows hier.

M-Soft knowledge Base: 24/24, 7/7

De M-Soft Knowledge Base is online beschikbaar en raadpleegbaar waar en wanneer u wilt. Deze steeds groeiende kennisbank bevat elke informatie i.v.m. M-Soft-software:

• M-Soft release notes
  • M-Soft (help) artikels
  • configuratievereisten

Laat uw M-Soft ERP meegroeien met uw onderneming!

M-Soft biedt groeps- en individuele opleidingen aan die bijdragen tot de persoonlijke groei, de inzetbaarheid en de ontwikkeling van de competenties iedere M-Soft gebruiker. Uw onderneming is nl. voortdurend onderhevig aan verandering: werknemers krijgen nieuwe functies of verlaten het bedrijf, andere (nieuwe) medewerkers nemen taken over, ... De kennis van uw medewerkers i.v.m. de M-Soft software is vaak onvoldoende meegegroeid met uw gewijzigde processen, procedures en rolverdelingen.