DAVE ERP Bedrijfssoftware KMO

M-Soft | HRM, tijd- en toegangscontrole

M-Soft-Time, een geïntegreerde ERP-software om op een eenvoudige manier personeel te beheren, snel aanwezigheidsuren
te registreren en te berekenen en  toegangscontrole voor een perfecte bewaking van uw gebouwen en terreinen.

M-Soft-Time | ERP-software voor HRM, tijd- en toegangcontrole

UW VOORDELEN

Krijg meer inzicht op de aan- en afwezigheidscijfers: werktijden, overuren, verlof, ziekte of andere afwezigheden.

VIDEO DAVE ERP
 

M-Soft-ERP, powered by Progress

M-Soft-Time | Omdat HRM ook gemakkelijk kan zijn

M-Soft-Time werd ontwikkeld om enerzijds op een eenvoudige manier personeel te beheren en anderzijds snel aanwezigheidsuren te registreren en te berekenen. De module voor toegangscontrole garandeert een perfecte bewaking van uw gebouwen en terreinen.


Inzicht in aanwezigheden

Registratie van de aanwezigheidstijden gebeurt door middel van een tijdregistratieterminal, een asynchroon beeldscherm, een PDA of een pc. Bij gebruik van een tijdregistratieterminal ontvangt elk personeelslid een badge waarmee wordt 'geklokt'. De klokkingen worden opgeslagen in het geheugen van de terminal en periodiek of onmiddellijk voor verwerking doorgestuurd naar uw computer.


Duidelijk overzicht en opvolging

Uurroosters volgens ploegenstelsels, vaste of glijdende werktijden, intervallen bij het komen en gaan, ... het is allemaal mogelijk. Van ieder personeelslid kunt u verlof, ziekte of andere afwezigheden opvolgen. Op het einde van de dag worden de aanwezigheidstijden berekend en wordt gemeld wie te veel of te weinig uren gepresteerd heeft. Resultaten kunt u zelf afdrukken of exporteren naar uw sociaal secretariaat of loonpakket.

Bescherming van uw bedrijfssite(s)

De toegang tot uw gebouwen en terreinen moet worden gereglementeerd en bewaakt. Met M-Soft-Time houdt u 24/24, 7/7 toezicht op al uw bedrijfssites.


Beheer op uw maat

Met behulp van parameters kan u M-Soft-Time probleemloos afstemmen op de specifieke behoeften van uw bedrijf. M-Soft-Time biedt bovendien de mogelijkheid om personeel van meerdere bedrijven (vestigingen) te laten beheren door één centrale personeelsdienst.


Naadloze integratie

Door de naadloze integratie met onze eigen ontwikkelde softwarepakketten M-Soft-Steel, M-Soft-Production en M-Soft-Account  beschikt u over een meer dan volledige, krachtige en kostenbesparende ERP-oplossing.


M-Soft-Time is een product van Priority Software Belgium.

M-SOFT-Time | Naadloze integratie met

     
M-SOFT-Production | ERP voor productiebedrijven

M-SOFT-PRODUCTION

M-Soft-Production is de aangewezen ERP software voor elk bedrijf dat aan maat-, stuk- en/of serieproductie doet of uit voorraad levert. Met behulp van parameters passen we M-Soft-Production aan uw specifieke wensen aan.

M-SOFT-STEEL | ERP voor de staalhandel

M-SOFT-STEEL

M-Soft-Steel is dé modulaire ERP-software voor elke handel in staal, non-ferro en/of ijzerwaren en het staal service center. M-Soft-Steel werd dan ook geschreven vanuit meer dan 30 jaar ervaring in en kennis van de staalsector.

M-SOFT-Account | Internationale boekhoudsoftware

M-SOFT-ACCOUNT

M-Soft-Account, internationale boekhoudsoftware, is een multi-taal, multi-wetgeving, multi-gebruiker, multi-bedrijf softwarepakket voor financieel beheer met tal van functies die de beperkingen van klassieke boekhoudpakketten ver overstijgen.

Vragen over M-Soft-Time?

Wij geven ook persoonlijke demonstraties van onze bedrijfssoftware M-Soft-Time.

Zo tonen wij u graag alle mogelijkheden en functies.

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS