ERP Technologie

ERP-software | Technologie

Wij bieden flexibele ERP- / bedrijfssoftware, gebouwd op solide technologie.

Optimize ERP technologie
M-Soft-ERP, powered by Progress Software

M-SOFT | PROGRESS PARTNER

M-Soft-ERP gebruikt OpenEdge van Progress Software als ontwikkelplatform voor haar oplossingen in combinatie met de relationele databank van Progress om hoogste systeemstabiliteit en beste functionaliteit te kunnen leveren. Met OpenEdge kan nl. 40% productiever en 30% goedkoper worden ontwikkeld dan concurrent platformen*.


Solide technologie

Progress Software voorziet in infrastructurele software waarmee zo snel mogelijk kan worden ingespeeld op de hedendaagse time-is-money mentaliteit. Duizenden organisaties, wereldwijd, vertrouwen op Progress producten en oplossingen voor het ontwikkelen, opzetten, integreren en beheren van bedrijfstoepassingen.


* volgens een rapport van Forrester Research (2021)

Progress Software - M-Soft-ERP
 

M-Soft-ERP, powered by Progress Software

DAVE BEDRIJFSSOFTWARE | OMNIS STUDIO

DAVE bedrijfssoftware gebruikt Omnis Studio als ontwikkelplatform voor haar oplossingen. Met Omnis Studio bouwen we krachtige, toonaangevende oplossingen voor alle soorten industrieën en marktsectoren.


Snelle ontwikkeling én multiplatform

Omnis Studio is een krachtige ontwikkelomgeving waarmee applicaties geïnstalleerd kunnen worden op vrijwel elk apparaat, op elk platform, inclusief tablets, smartphones en desktop computers. Het stelt ons in staat om applicaties te ontwikkelen in minder tijd en met minder middelen. Met Omnis Studio kunnen we applicaties implementeren op vrijwel elk apparaat, op elk desktop of mobiel platform, allemaal vanuit één code basis, met de JavaScript Client. 


DAVE bedrijfssoftware is beschikbaar voor Apple Macintosh-, Windows-, en Linux-omgevingen.

DAVE bedrijfssoftware, Omnis Studio
Kennismaken? goed idee!

MAAK vandaag nog een afspraak

CONTACTEER ONS