Priority Software in Gartner® Magic Quadrant™

Inhoud:

Priority Software uitgeroepen tot nichespeler in Gartner® Magic Quadrant™ voor Cloud ERP voor Product-Centric Enterprises 2021. Het Gartner Magic Quadrant™ identificeert slechts tien aanbieders van Cloud ERP-oplossingen wereldwijd, waaronder dit jaar voor het eerst ook Priority Software. 

De Gartner Magic Quadrants worden beschouwd als de meest prestigieuze rapporten in de IT-software-industrie. De rapporten vergelijken leveranciers op basis van de standaardcriteria en methodologie van Gartner. Dit is wat we u willen laten weten over Priority Software in het Gartner® Magic Quadrant™ voor Cloud ERP:

  • Van de honderden ERP bedrijven wereldwijd, slaagden slechts 9 bedrijven (10 oplossingen) erin om te voldoen aan de strenge criteria van Gartner om in dit rapport te worden opgenomen.
  • Priority Software werd erkend als één van de top 10-oplossingen ter wereld, in een markt met enkele honderden lokale en wereldwijde ERP-leveranciers. In een verzadigde en zeer concurrerende markt van honderden providers is het een grote eer om één van de top 10 wereldwijde ERP-oplossingen te zijn.
  • Priority Software werd uitgeroepen als een nichespeler die voldoende operationele mogelijkheden demonstreert in een multitenant cloudoplossing.
  • Priority Software heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvol cloud ERP voor middelgrote klanten in EMEA en Noord-Amerika.
  • Priority Software beschikt over operationele en administratieve mogelijkheden voor een reeks productiestijlen (manufacturing), zonder noemenswaardige hiaten in functionaliteiten.
  • Priority Software is de kleinste leverancier die ooit in dit specifieke Gartner-rapport heeft gestaan.

Lees het volledige persbericht op Yahoo Finance.

Benieuwd om Priority Software eens in actie te zien?
Contacteer ons vrijblijvend voor een demo.


Tags: erp nieuws,erp webinars,erp workshops,erp
TERUG NAAR HET OVERZICHT