Priority ERP gaat de concurrentie aan met gevestigde ERP-giganten en komt als winnaar uit de bus

priority-software, erp-software, silver winner, award
Inhoud:

Op 8 en 9 maart 2023 vond het jaarlijkse ERP HEADtoHEAD™ evenenement van Lumenia, een vooraanstaand onafhankelijk ERP-consultancybedrijf uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland, plaats in Milton Keynes. Tijdens dit face-to-face evenement streden 12 ERP-softwareoplossingen, waaronder SAP, Microsoft, Netsuite, Sage, Unit 4 en IFS, om de titel van Best Vendor Demonstration 2023. Priority ERP, uitdager in de markt, kwam als winnaar uit de bus en ontving de 'Silver Vendor Award'.

Tags:

Titel

4 april 2023


Opmerkelijk is dat de deelname van Priority ERP aan het evenement een gezamenlijke samenwerking was tussen Priority Software Belgium en Medatech UK, één van de belangrijkste implementatiepartners van Priority in het Verenigd Koninkrijk. Dit illustreert de sterke internationale samenwerking binnen het Priority-netwerk en het vermogen om klanten wereldwijd te bedienen met geavanceerde ERP-oplossingen.

 

De uitstekende demonstratie van Priority ERP werd gegeven door Phil Nicholls, Managing Director, en Iain Walsh, Sales Manager van Medatech UK, die de geavanceerde functies en mogelijkheden van de financiële en productiemodules belichtten. Hieronder vielen onder meer planning, productieorderplanning, kostprijsberekening, offertes, inkoopgoedkeuringen, beheer van kasstromen en rapportage. Deelnemers kregen bovendien antwoorden op hun vragen over productieworkflows, procesautomatisering, financieel beheer, systeemaanpassingen, personalisatie en schaalbaarheid.

 

Het is het tweede jaar op rij dat Priority ERP zich tussen de top drie demo’s van het evenement bevindt. Dit bevestigt de trend naar modulaire bedrijfssoftware, die niet alleen een optimale ROI (return on investment) biedt, maar ook geavanceerde flexibiliteitstools en een klantgerichte aanpak mogelijk maakt.

 

"Tijdens het recente ERP HEADtoHEAD™-evenement, waar we veel potentiële kopers van ERP-oplossingen mochten verwelkomen, was Priority een van de meest overtuigende ERP-oplossingen die werden gedemonstreerd. Medatech UK gaf een uitstekende presentatie van de uitgebreide mogelijkheden. ERP is een kernplatform voor de meeste bedrijven en een basis voor veel digitale transformatie-initiatieven", aldus Ian O'Toole, Consulting Manager bij Lumenia Consulting.

 

“We zijn zeer trots op deze erkenning. De Priority ERP-oplossing biedt een solide en schaalbaar platform met geavanceerde mogelijkheden die organisaties helpen om hun prestaties te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren. Dit doen we door middel van een unieke, flexibele aanpak waarmee klanten snel en efficiënt hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen", aldus Meir Gabay, Director bij Medatech UK.

  

Bent u op zoek naar een nieuwe ERP-oplossing en wilt u kennismaken met Priority ERP? Contacteer ons vandaag nog.

TERUG NAAR HET OVERZICHT