OPTIMIZE is nu onderdeel van Priority Software

Inhoud:

Met trots melden wij u dat Priority Software Ltd., wereldwijde toonaangevende aanbieder van bedrijfsmanagement oplossingen, vandaag de uitbreiding van haar activiteiten aankondigt door de acquisitie van OPTIMIZE GROUP. Priority Software is aanbieder van bedrijfsmanagement oplossingen en focust op productinnovaties zoals cloud en mobiel.

Hoewel Priority volledig eigenaar wordt, blijft OPTIMIZE zelfstandig opereren binnen Priority. Er worden geen wijzigingen doorgevoerd in directie en management. Frank Volders (CEO) en zijn managementteam blijven toezien op onze dagelijkse activiteiten en al onze medewerkers, zowel in (Over)Pelt als in Dilbeek, blijven behouden.

Ook in de toekomst blijven we 100% toegewijd aan onze OPTIMIZE klanten.
Paolo Senes en Benny Westaedt verlaten de groep, maar ons bedrijf, onze klanten en ons sterk, betrouwbaar en deskundig team zijn in goede handen. We vertrouwen erop dat deze overname enkel positieve veranderingen zal brengen. Onze ervaring en expertise gecombineerd met de visie en innovatie van Priority Software, bieden een unieke kans om onze groei als groep te versterken.

Indien u vragen heeft in verband met deze overname, gelieve contact op te nemen via info@optimizegroup.be.

Lees het volledige persbericht hier.

Tags: erp,optimize
TERUG NAAR HET OVERZICHT