Van geen bedrijfssoftware overschakelen naar Priority ERP gaf Light & Green in no time resultaten

Inhoud:

Het in LA gevestigde Light & Green ontwerpt en produceert architecturale verlichtingsarmaturen in gips voor B2B en B2C en levert hoogwaardige, milieuvriendelijke en energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen. Met een team van meer dan 120 werknemers exporteren Light & Green hun producten naar meer dan 80 landen, met een productiecapaciteit van meer dan 20.000 eenheden per dag.

Priority bood Light & Green een robuuste oplossing voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van hun producten vanaf het distributiecentrum tot bij de klant. Met Priority Cloud ERP konden ze tijd, middelen en kosten besparen, zonder uitgebreide hardware en IT-middelen. Het resultaat was bijna geen systeem downtime en een efficiënter bedrijfsproces.

Tags:

"Priority beloofde ons een vlotte datamigratie die snel, gemakkelijk en veilig zou verlopen - en dat was het zeker."
- Haim Attias, CEO Light & Green

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Uitdaging

Sinds Light & Green bijna 20 jaar geleden zijn deuren opende, heeft het bedrijf een mix van softwaresystemen gebruikt om de klus te klaren. De administratieve, financiële en HR afdelingen van het bedrijf werden ondersteund door het ene systeem, terwijl de enorme inventaris van het bedrijf, beheerd door een ander systeem, honderden items moest opslaan, waardoor de productie vaak werd vertraagd of zelfs stil kwam te liggen vanwege een hapering of een storing.


Light & Green sloeg de handen ineen met Priority en werkte rechtstreeks samen met het projectmanagementteam van Priority, dat gevestigd is in Reston, VA. Voor Haim Attias, CEO van Light & Green, en zijn team verliep de onboarding van het Priority cloud ERP-systeem soepel en gemakkelijk. De cloud was een goede optie vanwege de mogelijkheid om overal, altijd en op elk apparaat te werken. Aangezien Priority cloud ERP flexibel en schaalbaar is, wist Light & Green dat ze een langetermijninvestering deden, omdat het systeem kon meegroeien met de uitbreiding van hun bedrijf. "We moesten ons voorbereiden op een mogelijk lang en duur proces en zoals collega's me hadden gewaarschuwd, zou het behoorlijk stressvol zijn," zegt Attias. "Maar Priority beloofde ons een soepele data migratie die snel, gemakkelijk en veilig zou verlopen - en dat was het zeker."

Oplossing

De financiële afdeling van Light & Green voelde de verandering vanaf het begin. Vroeger beheerden ze de boekhouding en de planning met Excel-sheets. Nu hebben ze een volledig geïntegreerd ERP-systeem en besparen ze kostbare tijd, middelen en eindeloze IT-uitgaven.


Sinds de implementatie van Priority op hun hoofdkantoor is Light & Green erin geslaagd om de operationele kosten over de hele linie met 30% te verlagen, omdat hun IT-team het systeem niet langer hoeft te onderhouden. Ze hebben bespaard op de aanschaf van systemen, licenties, vernieuwingen en updates. Light & Green heeft ook de algemene kosten verlaagd, vooral omdat hun leverancier het onderhoud kan beheren.

REsultaat

  • Lagere operationele kosten - De operationele kosten zijn over de hele lijn met 30% gedaald omdat het IT-team het systeem niet langer hoeft te onderhouden.
  • Snellere doorlooptijd - Verkopers hebben de mogelijkheid om direct vanuit Priority prijsopgaven en facturen te genereren en deze direct naar hun klanten te sturen.
  • Verbeterde prestaties - Besparing op de aanschaf van licenties, updates en algemene kosten, vooral omdat Priority het onderhoud voor zijn rekening neemt.

"We hebben er alle vertrouwen in dat er nog meer in het verschiet ligt. Priority geeft ons alle tools die we nu nodig hebben, en als we praten over onze toekomstige ontwerp- en productiebehoeften, weten we dat Priority naast ons zal staan. Ik zou Priority zeker aanraden aan iedereen binnen onze brache" - aldus Attias.

TERUG NAAR HET OVERZICHT