Priority stroomlijnt Solara's volledige workflow, versnelt de doorlooptijd van projecten en de leveringen

Inhoud:

Solara Adustable Patio Cover, Phoenix Arizona, ontwerpt en vervaardigt aanpasbare, milieuvriendelijke zonweringssystemen, gepatenteerde terrasoverkappingen, en luifels. Solara's gepatenteerde oplossingen worden vervaardigd en geassembleerd in hun 4.400 m² grote fabriek, waar elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en aan de veiligheidsvoorschriften van de industrie. 

Solara was op zoek naar een manier om hun bedrijfsvoering te verbeteren van verkoop en klantenondersteuning tot productieprocessen, voorraadbeheer en distributie. Priority cloud ERP bood de oplossing door het gehele bedrijf te integreren en in real-time toegang te bieden tot belangrijke gegevens en rapportages.

Tags:

"Met de sterke BI- en managamentdashboards van priority kunnen we onze hele bedrijfsvoering in real-time bekijken."
- Nadav Razon, CEO van Solara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Uitdaging

Als een van de toonaangevende fabrikanten en verkopers van terrasoverkappingen in de VS breidt Solara consequent zijn productaanbod uit, voegt het nieuwe productie- en assemblageprocessen toe en breidt het zijn personeel uit.


"We konden het gewoon niet bijbenen," zei Nadav Razon, CEO van Solara. "We beheerden onze orders met de ene software, de klantendienst met een andere, en onze magazijnen en inventaris met nog een andere. Het onderhoud van zoveel verschillende systemen betekende dat we meer tijd en dure in-house IT-teams moesten inzetten om ervoor te zorgen dat onze systemen zo min mogelijk downtime hadden, in plaats van ons te concentreren op de bedrijfsvoering."


Razon en zijn team wisten dat ze een ERP-systeem met een sterke CRM nodig hadden om leads, prijsopgaven, orders en klantenondersteuning te kunnen afhandelen. Ze moesten ook hun productieproces versnellen en een systeem implementeren dat ook opslag, voorraadbeheer en distributie zou afhandelen.

Oplossing

Na de markt te hebben verkend en verschillende systeemdemo's te hebben gezien, stapte Solara over op Priority ERP om hun volledige bedrijfsvoering te beheren. Het Priority-projectteam van Reston verzorgde de implementatie en opleiding bij de klant. "De leercurve was uitzonderlijk snel. We vinden het prettig dat we de startpagina van Priority kunnen personaliseren, snelkoppelingen kunnen toevoegen aan onze meest gebruikte taken en toegang hebben tot openstaande taken en takenlijsten. En omdat de UX van Priority een webgebaseerde interface is, is hij altijd en overal toegankelijk."

resultaat

  • Toegenomen productiviteit - Na slechts enkele maanden Priority te hebben gebruikt, bespaarde Solara 20% op de totale productietijd.
  • Betere productiecontrole - Managers op de werkvloer hebben een betere controle over de productieprocessen en de voorraad, en grondstoffen komen sneller bij de productielijn aan.
  • Ingebouwde BI - Real-time overzichten en toegang tot bedrijfs- en klantengegevens, allemaal via een intuïtief managementdashboard. Solara kan zijn activiteiten en de status van elke klant zien, met betrouwbare gegevens en statistieken.
  • Ingebouwde CRM - Solara heeft zicht op elke bestelling, elk supportticket en elke serviceoproep.

"Priority ERP geeft ons de flexibiliteit die we nodig hebben om gaandeweg ontwerpwijzigingen door te voeren, een integraal onderdeel van elke productieoperatie. Priority geeft ons de tools om dat en nog veel meer te doen," zegt Razon.

TERUG NAAR HET OVERZICHT