Groothandel versterkt positie

Inhoud:

Nieuwe generatie ERP versterkt de positie van een groothandel: Het succesverhaal van Districos

In de dynamische wereld van de groothandel is het cruciaal om logistieke processen voortdurend te optimaliseren. Districos, een toonaangevende groothandel, begreep deze essentiële behoefte en stond voor de uitdaging om hun supply chain te stroomlijnen en de producttraceerbaarheid te verbeteren. Ze wisten dat ze een krachtige en geavanceerde ERP-oplossing mét WMS nodig hadden om deze doelen te bereiken.

Lees hieronder verder om te ontdekken hoe Districos dankzij Priority ERP & geïntegreerd WMS een nieuw tijdperk van groei en efficiëntie betrad.

Tags:

"Medewerkers kunnen nu veel sneller werken en hun foutenmarge is tot een minimum gereduceerd, waardoor ze breder inzetbaar zijn."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Districos zet groei voort dankzij geïntegreerd Warehouse Management System (WMS)

Sinds haar oprichting in 1997 heeft Districos, de Belgische groothandel voor professionele schoonheidsspecialisten, een constante groei doorgemaakt. In 2009 werd een nieuwe locatie in gebruik genomen waar ze vandaag operationeel zijn met een showroom, winkel en opleidingsfaciliteiten.


Optimalisatie van het orderpickingproces en verhoging van de productiviteit door innovatieve technologie

Door de succesvolle groei van Districos was de vraag naar een gestroomlijnde en geautomatiseerde backoffice en administratieve/financiële processen sterk toegenomen. Met de implementatie van Priority’s innovatieve technologie werken de medewerkers sneller en nauwkeuriger. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van hardware kon Districos ook het orderpickingproces optimaliseren, waardoor de productiviteit in het magazijn aanzienlijk toenam.


De veranderingen na de implementatie betekenden niet alleen een verbetering van de interne processen, maar ook een verdere professionalisering van Districos als geheel. Hierdoor kan de groei van het bedrijf op een efficiënte manier worden voortgezet en blijft Districos haar positie als toonaangevende speler op de Belgische markt voor professionele schoonheidsspecialisten versterken.

Over districos

Over Districos

Districos is dé Belgische groothandel voor professionele schoonheidsspecialisten, gespecialiseerde voetverzorgers, podologen en studenten. Via hun winkel, opleidingen, beurzen, catalogus en webshop bieden zij producten en opleidingen voor schoonheidssalons, nagelsalons en voetverzorgingsspecialisten.

TERUG NAAR HET OVERZICHT