Startbundels voor kleine bedrijven

Speciaal voor de kleine bedrijven hebben we enkele interessante startbundels uitgewerkt die later altijd uitgebreid kunnen worden met meer gebruikers of met meer functionaliteiten naar een volwaardig ERP-systeem.

dave Start account

Boekhouding

Volledige boekhouding met facturatie en elektronisch versturen van betaalopdrachten en inlezen van CODA-berichten. Voor één gebruiker.


Prijs: 795 euro of 39 euro/maand.


Optioneel: geïntegreerd orderbeheer, meerprijs 1.400 euro of 68 euro/maand.

dave start order administratie

Orderbeheer

Volledig orderbeheer met aankoopbeheer (prijsaanvragen, bestelvoorstellen, leveringen, consignaties en facturen), verkoopbeheer (offertes, bestellingen, leveringen, pickinglijsten, consignaties, facturen), aankoop- en verkoopstatistieken, artikelbeheer en voorraadbeheer. Voor één gebruiker.


Prijs: 1.495 euro of 73 euro/maand.


Optioneel: geïntegreerde boekhouding, meerprijs 700 euro of 34 euro/maand.

dave start kassa

Kassasoftware

Deze versie omvat het volledige verkoop- en artikelbeheer van Dave Order Administration, uitgebreid met een speciale kassa-interface om snel kasverkopen te registreren, geschikt voor touch-screen, barcode-lezer en ticket-printer. Voorraadbeheer en aankoopbeheer zijn hier opties. Voor één gebruiker.


Prijs: 995 euro of 49 euro/maand.

PROBEER DAVE 30 DAGEN GRATIS

Probeer een maand lang gratis onze DAVE ERP-software uit.

Ervaar hoe DAVE uw administratieve processen vergemakkelijkt en uw verkoop optimaliseert.


Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden van ERP- en CRM-toepassing DAVE.

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS