DAVE bedrijfssoftware ERP facturatiesoftware e-facturatie

DAVE | Facturatie software

Snel en eenvoudig facturen maken, dat kan met DAVE Invoice.

Via een uitgebreid artikelbestand kan u uw facturen nog sneller ingeven.

Eenvoudige Facturatiesoftware voor al uw (digitale) facturEN

Bent u op zoek naar een eenvoudige facturatiesoftware voor het maken van uw facturen en creditnota's? Kies voor DAVE Invoice en ga meteen aan de slag!


Facturatiesoftware met artikelbestand

Met DAVE Invoice, onze software voor facturatie, maakt u niet alleen (e-)facturen en creditnota’s. U beschikt ook over een artikelbestand waardoor de facturen nog sneller worden ingegeven. Het artikelbestand maakt het mogelijk om prijslijsten af te drukken en verkoopstatistieken op te maken aan de hand van de ingebrachte facturen.


Stap over naar elektronische facturatie

E-facturen zijn facturen die elektronisch én automatisch aangemaakt, verstuurd, ontvangen, verwerkt en gearchiveerd worden. Ze hebben een enorm economisch voordeel: enerzijds geen facturen meer afdrukken op papier, niet meer in omslagen steken, geen postzegels meer plakken en niet meer naar de post lopen. En anderzijds, aan de aankoopkant, ze niet meer manueel verwerken en opbergen.’.

Modulair

DAVE Invoice kan gekoppeld worden aan DAVE Account, onze boekhoudsoftware. Zo worden uw facturen automatisch verwerkt in de boekhouding. En ook betalingen van  facturen zijn perfect op te volgen en u kunt tijdig rekeninguittreksels versturen.


DAVE Start e-facturatie (startbundel)

Met DAVE Start e-facturatie is het voor elke KMO financieel haalbaar om aan e-facturatie te doen. Het is een basis boekhoudsoftware met onze DAVE Invoice facturatiemodule om facturen digitaal aan te maken en/of in te lezen, te archiveren en uitgaande facturen te verzenden in XML (PEPPOL, nieuwe manier van factureren die de overheid gebruikt).


Goed om weten! KMO's die investeren in een digitale oplossing voor e-facturatie genieten een verhoogde investeringsaftrek van 13,5%.

Gratis Dave facturatie software uitproberen?

Probeer een maand lang gratis onze facturatiesoftware DAVE uit.

Ervaar zelf hoe DAVE uw facturatie en andere administratieve processen vergemakkelijkt.


Start vandaag uw 30 dagen gratis demo en ontdek alle functionaliteiten en mogelijkheden!

Mercurius platform | e-facturatie overheid

E-facturatie en de Vlaamse overheid

Doet u zaken met de overheid en hebt u nog geen software voor e-facturatie? Sinds 1 januari 2017 heeft de Vlaamse overheid haar leveranciers verplicht om facturen op elektronische wijze te verzenden (PEPPOL) en heeft daarvoor het Mercurius platform ontwikkeld. Als leverancier moet u daar online uw facturen indienen.


Voorkom extra manuele handelingen en dubbele facturen, 

probeer DAVE 30 dagen gratis en uw facturen worden automatisch verwerkt. Goedkoper, sneller en efficiënter.  

Vanaf 1 januari 2020 zullen de federale aanbestedende overheden nog enkel elektronische facturen aanvaarden.

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS