DAVE ERP bedrijfssoftware boekhouding

Boekhoudkantoren en accountantskantoren

Maak kennis met DAVE, de complete software voor uw boekhouding én die van uw klanten.

Zoekt uw klant een totaaloplossing? Dat kan! DAVE biedt ook oplossingen voor het volledige beheer van een bedrijf.

Optimize geregistreerd bij BIBF

UW VOORDELEN

Beheer vlot de boekhouding (en administratie) van uw boekhoud- of accountantskantoor én die van uw klanten. Alle essentiële functionaliteiten zijn standaard in DAVE aanwezig.

DAVE voor boekhoudkantoren en accountantskantoren

Bent u een boekhouder of accountant? Werkt u op een boekhoud- of accountantskantoor? Maak kennis met DAVE, de complete software voor uw boekhouding én die van uw klanten.


Compleet, gebruiksvriendelijk boekhoudpakket

Alle essentiële functionaliteiten van een boekhoudpakket zijn standaard aanwezig in DAVE Account. Onze jarenlange ervaring en de nauwe contacten met verschillende boekhoudkantoren en accountantskantoren die dagelijks met DAVE werken zijn uw waarborg voor een gebruiksvriendelijke en betrouwbare boekhoudsoftware, die nog elke dag verder geoptimaliseerd wordt.


DAVE, meer dan boekhouding alleen.

DAVE is niet enkel een boekhoudpakket, het is een volledig geïntegreerde bedrijfssoftware (ERP-software) die kan meegroeien met elk type KMO. Dit betekent dat DAVE zich niet beperkt tot enkel boekhouding maar ook oplossingen biedt voor het totaal beheer van een bedrijf. En dat is wat uw klanten wensen.

Overal bereikbaar

DAVE is van overal bereikbaar. DAVE kan zowel geïnstalleerd worden bij u op het kantoor (meestal de kleine dossiers) of bij de klant zelf. Of u kunt een server hosten en daar de dossiers van uw klanten plaatsen. In elk geval zijn de gegevens van overal bereikbaar: u kunt van zowel op kantoor als van bij de klant de gegevens consulteren en bewerken.


Gratis voor boekhouders en accountants

Als boekhouder of accountant krijgt u van ons gratis de nodige DAVE-software om toegang te krijgen tot de dossiers van DAVE klanten die zelf hun boekhouding voeren. Wenst u zelf dossiers op te starten met DAVE Account? Dan betaalt u jaarlijks een kleine vergoeding per dossier.


Erkenning BIBF

Onze opleidingen komen in aanmerking voor de verplichte permanente vorming van erkende boekhouders en stagiairs boekhouders BIBF.

Kennismaken? goed idee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS