M-Soft | Bedrijfssoftware voor productiebedrijven en staalhandelaars

M-SOFT | ERP software solid as steel

M-Soft ontwikkelt modulaire ERP-software voor productie & projecten in productiebedrijven,

voor de handel in staal, non-ferro en ijzerwaren en het staal service center.

ERP voor staalhandel & productie sinds 1986

M-Soft is géén softwareverdeler, maar producent van een eigen krachtige, modulaire ERP-/totaaloplossing die de complexe structuur van ondernemingen stroomlijnt. Wij ontwikkelen al sinds 1986 ERP-oplossingen specifiek voor de handel in staal, non-ferro en ijzerwaren, het staal service center en voor productie / productiebedrijven.


ERP-software voor (middel)grote ondernemingen

  • Van 1 tot onbeperkt aantal gebruikers
  • Modulaire ERP-/totaalsoftware, maatwerk is ook mogelijk
  • Speciaal voor productie / productiebedrijven en voor de staalhandel
  • Investering op uw maat via koop- of huurformule
  • In-house helpdesk


Voor al uw activiteiten zoals administratie, inkoop, verkoop, boekhouding, logistiek, productie, personeel, marketing, management, ...

Gebruiksvriendelijk

De modulaire totaaloplossingen van M-Soft kunnen aangepast worden aan de grootte, vorm en specifieke eisen van uw onderneming. Onze jarenlange ervaring, de nauwe contacten met de eindgebruikers en ons voortdurend streven naar productverbetering zijn uw waarborg voor een gebruiksvriendelijke, functionele, up-to-date en toch eenvoudige software.


Professioneel advies en consultancy

Naast de ontwikkeling van software biedt M-Soft ook diensten aan om de overstap naar onze software probleemloos te laten verlopen. Want uw informaticaproject is pas geslaagd als de software doet wat u ervan verwacht. Ons team van productspecialisten personaliseert en implementeert uw oplossing binnen een zeer kort tijdsbestek. Zij begeleiden u voor, tijdens en ook na de implementatie.

Onze ERP-oplossingen

over M-SOFT

Sinds 1986

M-Soft nv werd in 1986 opgericht als de Informatica-Technologie afdeling van de Belgisch-Limburgse staalhandel 'Metalim', die later een deel van ArcelorMittal Distribution Division werd. M-Soft ontwikkelde toen één van de eerste ERP-oplossingen speciaal voor de staal- en metaalhandel. Gezien het sectorspecifieke van deze oplossing kreeg ze de naam M-Soft-Steel.


M-Soft nv

In 2004 werd M-Soft een privé-onderneming. De staal ERP-oplossing werd vanaf dan niet alleen meer gebruikt door ArcelorMittal Distribution Division maar ook aangeboden aan nieuwe klanten - in heel Europa - die actief zijn in staal en niet-ijzerhoudende metaaldistributie, ook aan staal service centra en (de)coilingbedrijven.

Welkom M-Soft-Production

In de jaren '80 ontwikkelde M-Soft de eerste versie van haar ERP-oplossing voor productiebedrijven. M-Soft-Production richt zich op KMO's die werken met 'discrete' productie, in kleine series of projectmatig. Samen met en volledig geïntegreerd in M-Soft-Steel en M-Soft-Production werd M-Soft-Account, dé internationale boekhoudkundige oplossing, ontwikkeld. M-Soft-Time voor HRM, personeelsbeheer, aanwezigheidregistratie en toegangscontrole, en M-Soft-Web voor e-commerce maakten de ERP-oplossing van M-Soft meer dan volledig.


Internationale partnerschap

In 2008 voegt zich een internationale aandeelhouder bij M-Soft. Dit zorgde door bijkomende investeringen voor een stimulans naar de internationale staal- en metaaldistributiemarkt en de opstart van een internationale partnerschap voor die markt.

Vandaag

Vandaag behoort M-Soft samen met zusterbedrijven Just Software, Jamadata en Priority tot Priority Software Belgium. Priority Software Belgium is full service ICT specialist voor de besturingssystemen Windows, Unix, Linux en MacOS met ERP-toepassingen voor elke bedrijfstype in elk bedrijfssector en oplossingen voor Business Intelligence (BI), Customer Relationship Management services (CRM) en Business Process Management services (BPM). Priority software Belgium bedient vandaag meer dan 1.000 bedrijven wereldwijd.


Toekomst

Wordt u een deel van onze toekomst? Laat ons er even over samenzitten en neem nu contact op.