DAVE ERP Bedrijfssoftware KMO - Mac en Windows

DAVE bedrijfssoftware | beheers de complexiteit

Priority Software Belgium, is ontwikkelaar van DAVE bedrijfssoftware.

DAVE is een volledig geïntegreerde bedrijfssoftware, speciaal ontwikkeld voor de KMO en compatibel met Apple Mac én Windows.

Just Software | modulaire software

Priority Software Belgium | erp-software voor de kmo

Priority Software Belgium ontwikkelt en levert volledig geïntegreerde bedrijfssoftware genaamd DAVE voor het beheer van financiële en administratieve processen in de KMO. Onze aanpak is die van een KMO: resultaatgericht en prijsbewust, met gezond verstand.


DAVE, bedrijfssoftware voor elk type KMO

  • Van 1 tot onbeperkt aantal gebruikers
  • Modulaire bedrijfssoftware, ook maatwerk is mogelijk
  • Multiplatform, werkt zowel op Windows als op Apple/Mac
  • DAVE ComfortPack, waterdichte garantie voor een up-to-date software
  • Opstartbegeleiding bij de klant, ter plaatse
  • Koop- of huurformule mogelijk
  • In-house helpdesk

Consultancy is bij ons een middel, geen doel

Naast de ontwikkeling van software biedt Priority Software Belgium ook diensten aan om de overstap naar DAVE bedrijfssoftware probleemloos te laten verlopen. Want uw informaticaproject is pas geslaagd als de software doet wat u ervan verwacht. Dat betekent dat de software op de juiste manier geïmplementeerd moet worden.


Professioneel advies

Wij geven professioneel advies over de toepassing van software op maat van uw onderneming en uw bedrijfseigen processen. Onze consultants beschikken over vele jaren ervaring en een perfecte kennis van al onze toepassingen. Zij begeleiden u voor, tijdens en ook na de implementatie.

DAVE bedrijfssoftware

     
DAVE bedrijfssoftware

DAVE

DAVE is een volledig geïntegreerde bedrijfssoftware, speciaal ontwikkeld voor de KMO. Het zorgt voor een efficiënt beheer van de belangrijkste processen binnen een onderneming. DAVE is gebruiksvriendelijk, modulair opgebouwd en draait zowel op Windows als op macOS (Apple).
DAVE Account

DAVE ACCOUNT

DAVE Account is een boekhoudsoftware/-module die volledig zelfstandig werkt maar ook perfect samenwerkt met de andere DAVE modules. Zo kan u eenvoudig uw boekhouding doen maar indien gewenst ook andere bedrijfsprocessen informatiseren.

DAVE CRM

DAVE CRM

Met DAVE CRM kunt u niet alleen het volledige verkoopproces opvolgen maar hebt u ook onmiddellijk zicht op alle andere klant gerelateerde informatie, opgeslagen in de centrale database. Vervelende en tijdrovende koppelingen tussen uw CRM-software en uw andere bedrijfssoftware zijn met DAVE totaal overbodig.

DAVE bedrijfssoftware

DAVE ORDER

DAVE Order Administration doet de volledige logistieke en administratieve opvolging van uw bedrijf. Zowel de aankoopprocessen als de verkoopprocessen worden in kaart gebracht. Integreer dit met uw DAVE boekhouding en CRM en voorkom zo dubbele ingaves zodat iedereen werkt met dezelfde up-to-date gegevens.

over DAVE bedrijfssoftware

Sinds 1984

Het begon allemaal in 1984 met de oprichting van Databeheer nv, toen nog een hardware-verdeler van Apple. Vrij snel werd de behoefte aan ontwikkelen van software vastgesteld en begon men met het ontwikkelen van een boekhoudpakket op Apple II. Met de komst van de Apple Macintosh werd een boekhoudpakket 'ProAcc' voor de Macintosh ontwikkeld. Wat later, met de komst van Windows 1, 2 en 3, werd 'ProAcc' het eerste boekhoudpakket in België, ontwikkeld voor Windows dat tevens ook draaide op Apple Mac.


Just Software bvba

Eind 1996 werd Just Software bvba opgericht met als hoofddoel het verdelen van het nieuwe product: Cockpit, boekhouding en orderadministratie op Windows en Apple Macintosh.

Welkom ERP-software DAVE

Omwille van nieuwe technologische ontwikkelingen, de opkomst van het internet, het nieuwe besturingssysteem Mac OS X en de veranderende behoeften van onze klanten werd er Cockpit vervangen door een volledig nieuw product. Future-proof voor de volgende 10, 20, 30 jaar. Ontdek ERP-software DAVE!


Eerste DAVE modules

In 2005 werden de eerste modules van DAVE gelanceerd: DAVE Communication en DAVE Order Administration. In 2006 volgde DAVE Accounting alsook de submodules Service voor DAVE Order Administration en Invoice voor DAVE Accounting. In 2009 werd DAVE Agenda op de markt gebracht. En in de loop van 2010 werden drie nieuwe modules afgewerkt: DAVE Project, DAVE Time en DAVE Kassa. In 2012 kwam DAVE CRM op de markt als vervanging van DAVE Communication.

Vandaag

Vandaag maakt DAVE bedrijfssoftware samen met zusterbedrijven M-SOFT, Jamadata en Priority deel uit van Priority Software Belgium. Priority Software Belgium is full service ICT specialist voor de besturingssystemen Windows, Unix, Linux en MacOS met ERP-toepassingen voor elke bedrijfstype in elk bedrijfssector en oplossingen voor Business Intelligence (BI), Customer Relationship Management services (CRM) en Business Process Management services (BPM). Priority Software Belgium bedient vandaag meer dan 1.000 bedrijven wereldwijd.


Toekomst

Wordt u een deel van onze toekomst? Laat ons er even over samenzitten en neem hieronder contact op.

Priority Software Belgium | DAVE bedrijfssoftware - wie zijn wij?
 

DAVE bedrijfssoftware? Wie zijn wij?