Optimize Dave CRM software

PRIORITY | crm-software

Verkoop meer met minder werk!

De CRM-oplossingen van Priority Software Belgium kunnen stand-alone draaien of volledig geïntegreerd worden in het ERP-gebeuren. 

OPTIMIZE | CRM-SOFTWARE

PRIORITY | Customer Relationship Management

CRM is de afkorting van de Engelse term 'Customer Relationship Management'. Met een CRM systeem kunt u alle contacten en interacties met klanten registreren en beheren.


Waarom investeren in CRM-software?

Door de data in uw CRM systeem up-to-date te houden beschikt u altijd over correcte en actuele informatie over uw klanten, wat bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk ook een beter (verkoop)resultaat.


De belangrijkste functies van CRM-software

  • Beheer uw contacten
  • Volg uw verkoopproces op van A tot Z
  • Beheer uw abonnementen en/of onderhoudscontracten
  • Beheer al uw helpdesk-oproepen
  • Volg al uw opleidingen en workshops op

Waarom CRM-software van Priority?

In tegenstelling tot de meeste leveranciers die CRM aanbieden als alleenstaande modules zijn de CRM-oplossingen van Priority Software Belgium niet alleen stand-alone beschikbaar, ze zijn ook volledig geïntegreerd in het ERP-gebeuren. Zo kan u meer dan alleen het volledige verkoopproces opvolgen. U heeft ook onmiddellijk zicht op alle andere klantgerelateerde informatie, opgeslagen in de centrale (ERP) database. Vervelende en tijdrovende koppelingen tussen uw CRM software en uw andere bedrijfssoftware zijn zo totaal overbodig.


Ontdek ons CRM-aanbod

Voor de kleinere KMO ontwikkelden we DAVE CRM, een module die volledig zelfstandig werkt maar ook perfect samenwerkt met de andere DAVE modules. De CRM-software is multiplatform en draait zowel op Windows als macOs (Apple). Voor de grotere bedrijven en bedrijven die op zoek zijn naar meer innovatieve snufjes, hebben we Priority Software CRM.

Wist u dat?

Naast het centraal opslaan van contactgegevens wordt CRM-software ook gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven, het herkennen van het koopgedrag van uw klanten en andere marketing gerelateerde zaken.

VRAGEN OVER CRM-SOFTWARE?

Neem vrijblijvend contact met ons op

CONTACTEER ONS